Michelin-tähdet 2012-2019
Bib Gourmand ja Green Star 2016-2021
Michelin-oppaan suosittelema - 2022-2024
Filip aloitti ammatillisen uransa 16-vuotiaana, jolloin hän opiskeli ravintolakoulussa. Valmistumisen jälkeen vuonna 1999 hän muutti ulkomaille. Filip hankki kokemusta useissa tunnetuissa ravintoloissa ympäri maailmaa, erityisesti Euroopassa. Tällaisia ovat esimerkiksi Edsbackan Krog (2 Michelin-tähteä) Ruotsissa sekä Comerc24 (1 Michelin-tähti) ja El Bulli (3 Michelin-tähteä) Espanjassa. Merkittävin Filipin ulkomailla tekemä työ oli 5 vuotta kokkina Spisissä, Gourmet (1 Michelin-tähti) Oslossa.
Yhteen nostoon osallistuvassa ryhmässä voi olla korkeintaan 22 henkilöä
Dinner in the Sky® on Events in the Sky -yrityksen kehittämä tuote, jonka avainsanat ovat eksklusiivisuus ja turvallisuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikkein eksklusiivisimpia kokemuksia täysin turvallisesti. Kaikki tuotteemme täyttävät saksalaisen standardin DIN 4112 vaatimukset. Tuotteet on suunniteltu Rheinland TÜV -tarkastuslaitoksen valvonnassa. Tämä paneutuminen turvallisuuteen on luultavasti yksi niistä syistä, joiden vuoksi Dinner in the Sky® toimii nykyisin yli 40 maassa ja miksi se on saanut viralliset luvat kaikkein vaativimmissa maissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa jne.
Käytämme evästeitä (cookies) sivustomme kehittämiseksi ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä löydät tietosuojakäytännöstämme.