Scroll to Content
päivä
Tuntia
Minuutti
Sekuntia

Filip Langhoff

Filip Langhoff on toiminut keittiömestarina useissa tunnetuissa ravintoloissa.

Ravintola Ask

Michelin-tähdet 2012-2019

Ravintola Jord

Bib Gourmand ja Green Star 2016-2021

Ravintola Sekel

Michelin-oppaan suosittelema - 2022-2024

Filip Langhoffin tarina

Filip aloitti ammatillisen uransa 16-vuotiaana, jolloin hän opiskeli ravintolakoulussa. Valmistumisen jälkeen vuonna 1999 hän muutti ulkomaille. Filip hankki kokemusta useissa tunnetuissa ravintoloissa ympäri maailmaa, erityisesti Euroopassa. Tällaisia ovat esimerkiksi Edsbackan Krog (2 Michelin-tähteä) Ruotsissa sekä Comerc24 (1 Michelin-tähti) ja El Bulli (3 Michelin-tähteä) Espanjassa. Merkittävin Filipin ulkomailla tekemä työ oli 5 vuotta kokkina Spisissä, Gourmet (1 Michelin-tähti) Oslossa.

Tärkeä tiedo

usein kysytyt kysymykset

Tärkeä tiedo

  • Vieraan pituuden pitää olla vähintään 1,4 metriä
  • Alle 18-vuotiaan vieraan seurassa pitää olla aikuinen
  • Kokemukseen voivat osallistua pyörätuolin käyttäjät ja lievästi vammaiset henkilöt
  • Alaikäisille ei tarjoilla alkoholijuomia

Hyvä tietää

  • Kysy etukäteen kasvisruuista ja ilmoita mahdollisista ruoka-allergioista
  • Juopuneilta vaikuttavat vieraat eivät turvallisuussyistä pääse Dinner in the Sky -ravintolaan
  •  Lapset eivät pääse ravintolaan ilman aikuisten seuraa
  • Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen ilmoitettua nostoaikaa
  • Jos myöhästyt, varauksesi perutaan, eikä maksua palauteta
  • Muista ottaa mukaasi varausvahvistus

Mitä ottaa mukaan?

  • Pukeudu sään mukaan
  • Muista, että 50 metrin korkeudella tuulee vähän kovempaa ja voi olla vähän kylmempää kuin maan pinnalla
  • Kun otat mukaan puhelimet ja kamerat, voit ottaa hienoja kuvia ja videoita samalla kun nautit korkeuksissa hienon päivällisen

 

 

Sää

  • Nostoja tehdään ja aterioita tarjoillaan myös sateella
  • Nostot viivästyvät tai ne perutaan ukonilmalla tai kun tuulen nopeus on yli 13 m/s
  • Nostot voidaan perua tai ne voivat viivästyä sääolojen vuoksi myös vain vähän ennen suunniteltua nostoa
  • Jos nosto perutaan, ruuat ja juomat tarjoillaan lounge-tiloissa, ja teille annetaan täyden arvon lahjakortti, jolla voitte varata kokemuksen seuraavana mahdollisena ajankohtana

Ryhmien koko

Yhteen nostoon osallistuvassa ryhmässä voi olla korkeintaan 22 henkilöä

Turvallisuus

Dinner in the Sky® on Events in the Sky -yrityksen kehittämä tuote, jonka avainsanat ovat eksklusiivisuus ja turvallisuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikkein eksklusiivisimpia kokemuksia täysin turvallisesti. Kaikki tuotteemme täyttävät saksalaisen standardin DIN 4112 vaatimukset. Tuotteet on suunniteltu Rheinland TÜV -tarkastuslaitoksen valvonnassa. Tämä paneutuminen turvallisuuteen on luultavasti yksi niistä syistä, joiden vuoksi Dinner in the Sky® toimii nykyisin yli 40 maassa ja miksi se on saanut viralliset luvat kaikkein vaativimmissa maissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa jne.

 

Dinner in the Sky® in media

The experience recognised by leaders