DINNER IN THE SKY® ONLINE-TILAUSJÄRJESTELMÄN KÄYTÖN YLEISKÄSITTEET JA -EHDOT

1. Internetperusteisen online-tilausjärjestelmän „Dinner in the Sky®” (tästä eteenpäin Nettikauppa) vierailijat ja käyttäjät suostuvat seuraaviin ehtoihin (tästä eteenpäin ehdot):

2. „Dinner in The Sky®” online-tilausjärjestelmää hallinnoi Skyworld International OÜ (tästä eteenpäin Skyworld International), kaupparekisterikoodi: 14700221, rekisteröity toimipiste osoitteessa Estonia, Harju maakond, Harku vald, Tiskre küla, Puisniidu tee 2-5, 76916, sähköposti international@dinnerinthesky.ee

3. Skyworld International ei järjestä mitään tapahtumia. Onlline-tilausjärjestelmä myy lippuja järjestäjän Skyworld Entertainment OÜ (tästä eteenpäin Järjestäjä) valtuuttamana, nimissä ja kustannuksella; järjestäjän rekisterinumero on: 12960432, rekisteröidyn toimipisteen osoite on Kopli 69C, Tallinn, Viro.Skyworld International’ila ei ole oikeutta määrätä lipunhintoja eikä myyntiehtoja tai muuttaa niitä, eikä määrätä istuinpaikkojen lukumäärää yhdessäkään tilaisuudessa; Skyworld International ei osta takaisin tai korvaa lippuja eikä hyvitä tuhoutuneita, hävinneitä, varastettuja, vahingoittuneita tms lippuja. Skyworld International ei ole velvollinen korvaamaan yhtään tilaisuuksiin liittyvää vahinkoa, eikä myöskään missä vain tilanteessa kadonneiden esineiden arvoa. Lipuista johtuvat oikeudet ja velvollisuudet määrittää ja ilmoittaa vastaavan tapahtuman järjestäjä ja Skyworld International ei kanna missään tilanteessa vastuuta näiden oikeuksien ja velvollisuuksien sisällöstä, muuttamisesta ja toteuttamisesta jne.

4. Skyworld International ei edusta tapahtumajärjestäjiä, tapahtumien esiintyjiä eikä mitään muutakaan tällaisen tapahtuman järjestämisestä, sisällöstä ja näihin liittyvästä tiedotuksesta tai mainonnasta vastaavaa henkilöä. Mainituista asioista vastaa tilaisuuden järjestäjä, jonka tiedot ovat „Dinner in the Sky ®” online-tilausnettisivulla ja jonka yhteystiedot ovat pääsylipulla. Tilaisuuksien järjestelyä koskevat mitkä tahansa vaatimukset tulee esittää suoraan kyseisen tilaisuuden järjestäjälle.

5. Ostaja saa lipun / liput Online-tilausjärjestelmästä maksaessaan lippunsa tilauksensa vahvistamisen jälkeen. Voit tulostaa liput itsellesi.

6. Säilytä lippusi varmassa ja turvallisessa paikassa. Suora auringonpaiste ja kuumuus voivat vahingoittaa lippua.

7. Skyworld International ei ole velvollinen ostamaan takaisin tai hyvittämään lippuja, jos vastaava tilaisuus perutaan, lykätään tai tilaisuuden tapahtumapaikkaa muutetaan. Kaiken takaisinlunastuksiin tai hyvittämisiin liittyvän tekee tilaisuuden järjestäjä, ellei ole ilmoitettu toisin.

8. „Dinner in the Sky®” online-tilaussivuston, sen sisällön ja siellä olevien tietojen mikä tahansa käyttö laittomaan toimintaan, lippujen myyntiin tai edelleen myyntiin, mainostamiseen, liiketarkoituksiin tai muuhun edunsaantitarkoitukseen, mukaanluettuna lippujen välitystoiminta, on ilman Skyworld International:n kirjallista ennakkosuostumusta kielletty. Skyworld International:lla on oikeus vaatia sopimussakkoa enintään 100000 euroa sopimusrikkomuksesta keltä tahansa ostajalta, joka on rikkonut edellämainittua ehtoa.

9. Online-tilausjärjestelmää käytettäessä millä tahansa tavalla sopimusehtoja rikkoen on Skyworld International:lla oikeus yksipuolisesti mitätöidä nettikaupan käyttöoikeudet ja/tai mikä tahansa rikkomuksen toteuttaneen henkilön lipunostotapahtuma.

10. Missä tahansa toimenpiteessä online-tilausjärjestelmässä vakuuttaa ostaja, että:

1) on vähintään 18-vuotias ja että hänellä on täydet suorat ja välilliset lailliset oikeudet käyttää online-tilausjärjestelmää;

2) on juridinen henkilö, jonka edustajalla on kaikki ja mitkä tahansa oikeudet käyttää online-tilausjärjestelmää juridisen henkilön nimissä, ja hän vastaa kaikista juridisen henkilön velvollisuuksista;

3) vastaava henkilö täyttää kaikki online-tilausjärjestelmän käyttöehdot.

11. Ei Skyworld International eikä järjestäjä ole velvollinen tarkastamaan, onko lipun esittänyt henkilö sama, joka osti lipun ja kumpikaan taho ei vastaa edellämainitusta johtuvien vahinkojen hyvittämisestä. Ostajan esittäessä tilaisuuteen tullessaan ostajan tulostaman pääsylipun, katsotaan ostaja saapuneeksi tilaisuuteen.

12. Skyworld International:lla on oikeus muuttaa online-tilausjärjestelmän käyttöehtoja esittämällä ennakkoon vastaavan tiedotteen/viestin nettisivulla www.dinnerinthesky.fi. Vastaavat muutokset astuvat voimaan niiden ilmestyttyä nettikaupan kotisivulle.

13. Mitkä tahansa vaatimukset koskien nettisivuston järjestämistä, sisältöä, laatua, mainoksia jne tulee esittää tilaisuuden järjestäjälle.

14. Mikä tahansa online-tilausjärjestelmän nettisivustoa koskeva riita ratkaistaan Harjumaan maakuntaoikeudessa näiden ehtojen ja Viron tasavallan oikeuden mukaisesti.

15. Skyworld International ei voi katsoa ostajien ostotapahtumien pankkikorttitietoja. Maksamistapahtuman toteuttamiseksi suunnataan ostaja Pankkien korttikeskuksen turvalliseen nettiympäristöön. Kortin omistaja syöttää maksaessaan kortin tiedot Korttikeskuksen serverin tiedostoihin ja kaikki ostotapahtuman tiedot menevät myös Korttikeskuksen serverille. Skyworld International ei vastaa korttitietojen oikeudellisuudesta tai epäoikeudellisuudestauta. Väärinkäytösten estämiseksi voi Skyworld International seurata asiakkaittensa IP- osoitteita tarkistaakseen mahdollisten useiden korttien käytön samasta IP- osoitteesta tai eri saajanimillä. Petosepäilyistään tiedottaa Skyworld Internationald pankille.

16. Korttimaksun väärennysepäilyissä on pankilla oikeus keskeyttää maksuprosessi tutkimusten ajaksi tai mitätöidä koko maksutapahtuma. Pankin tiedottaessa Skyworld International:lle maksutapahtumaa koskevasta tutkimuksesta, ei Skyworld International saa luovuttaa kauppakohdetta (lippua) ennen kyseisen tutkimuksen lopettamista.

17. Kysyttäessä korttitietoja käytetään MasterCardin turvakoodia ja Visa-järjestelmän tarkistuskoodia.

18. Ehdot astuvat voimaan ostajan hyväksyttyä ne ja ovat voimassa ostajan ja Skyworld International:n välisen lainmukaisen suhteen keston ajan; vastaavat ehdot hallitsevat koko tätä suhdetta. Ostaja voi peruuttaa kaupan 14 päivän sisällä ostotapahtumasta, kuitenkin vähintään viikkoa ennen tapahtumaa.

19. Ostaja hyväksyy oston saadessaan esittämäänsä sähköpostiosoitteeseen ilmoituskirjeen Skyworld LInternational:lta.

20. Ostajan peräytyessä sopimuksesta on Skyworld International velvollinen palauttamaan tälle lipun hinnan, josta vähennetään palvelun hinta- ja välityspalkkio. Ostajan peräytyessä sopimuksesta on Skyworld International:lla oikeus vähentää palautettavasta summasta välityspalkkio, jonka määrä on merkitty lipulle.

21. Jos maksu on tapahtunut pankkikortilla, voi maksutapahtuman mitätöidä vain lähettämällä pankille anomuksen, joka sisältää kyseisen maksutapahtuman tiedot. Anomuksessa täytyy esittää myös peruutuksen syyt. Muita keinoja ei voi käyttää maksun palauttamiseksi. Kortin esittäjälle ilmoitetaan maksutapahtuman mitätöinnistä kirjallisesti ainoastaan sillä ehdolla, että tavara on palautettu ja tapahtuma on mitätöity ostajan kirjallisella anomuksella.

22. Lippuhinnasta hyvitettäessä vähennetään hyvityssummasta mahdolliset asianajokulut, lähetyskulut ja lisäkulut.

23. Tilaisuutta voi häirita tuulen nopeus yli 15 m/sek ja ukkonen. Mikäli nosto on edellä mainituista syistä mahdoton, tarjotaan ruokaa lounge’issa ja kaikille vierailijoille lahjotaan noston korvauksena samanarvoinen Dinner in the Sky:n lahjakortti.

24. Mikäli nosto on keskeytettävä sääolojen syystä, korvataan vierailijoille, jotka ovat osallistuneet nostoon alla puolet sovitusta ajasta lahjakortti arvolla 50% keskeytetyn noston hinnasta.

25. Turvallisuussyistä kaikkien Dinner in the Skyhin osallistuvien on oltava vähintään 150 cm pitkiä.

26. Dinner in the Skyn henkilökunta auttaa liikuntaesteisiä tarvittaessa osallistumaan turvallisesti.

27. Kasvisruokavaliota noudattaville valmistetaan tarvittaessa omat ruoat. Pyydämme ilmoittamaan tästä varausta tehtäessä Lisätietoja-kohdassa

28. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua ainoastaan yhdessä aikuisen henkilön kanssa.