Scroll to Content
päivä
Tuntia
Minuutti
Sekuntia

Dinner in the Sky® Helsinki 2024

Menu

2.08 - 4.08

Vegan Menu

2.08 - 4.08

Menu by Filip Langhoff

Filip Langhoffin esittelemä ja tarjoilema menu

7.08 - 8.08

Vegan Menu by Filip Langhoff

Filip Langhoffin esittelemä ja tarjoilema menu

7.08 - 8.08

Menu

9.08 - 11.08

Vegan Menu

9.08 - 11.08

Vieraileva kokki

Dinner in the Sky® Helsinki 2024

Filip Langhoff

Filip Langhoff on toiminut keittiömestarina useissa tunnetuissa ravintoloissa.

Ravintola Ask

Michelin-tähdet 2012-2019

Ravintola Jord

Bib Gourmand ja Green Star 2016-2021

Ravintola Sekel

Michelin-oppaan suosittelema - 2022-2024

Filip Langhoffin tarina

Filip aloitti ammatillisen uransa 16-vuotiaana, jolloin hän opiskeli ravintolakoulussa. Valmistumisen jälkeen vuonna 1999 hän muutti ulkomaille. Filip hankki kokemusta useissa tunnetuissa ravintoloissa ympäri maailmaa, erityisesti Euroopassa. Tällaisia ovat esimerkiksi Edsbackan Krog (2 Michelin-tähteä) Ruotsissa sekä Comerc24 (1 Michelin-tähti) ja El Bulli (3 Michelin-tähteä) Espanjassa. Merkittävin Filipin ulkomailla tekemä työ oli 5 vuotta kokkina Spisissä, Gourmet (1 Michelin-tähti) Oslossa.

Filip Langhoff syntyi vuonna 1980 Suomessa. Jo pienenä lapsena yksi Filipin lempipuuhista oli kerätä yrttejä ja marjoja isoäitinsä puutarhasta tai kävellä metsässä. Vuosien varrella hän on matkustanut ympäri maailmaa aina ruoka keskipisteenä. Vuonna 2007 hän meni naimisiin viiniasiantuntija Linda Stenman-Langhoffin kanssa. Tässä voimaparissa Filip vastaa ruoasta ja Linda kaikesta muusta.

Kun hän sai tarjouksen Chez Dominiquen (2 Michelin-tähteä) keittiömestarin paikasta, Filip päätti muuttaa takaisin Suomeen perheensä kanssa.

Vuosina 2008 ja 2009 Filip edusti Suomea arvostetussa Bocuse d’Or -kilpailussa. Hän onnistui johtamaan Suomen EM-kisoissa viidenneksi ja sijoittui Lyonin finaalissa vuonna 2009 sijalle 11.

Vuodesta 2011 lähtien Filip ja Linda ovat johtaneet yhdessä Cibus by Langhoff -ravintola- ja konsultointiyritystä. Yrityksen kautta he järjestävät tapahtumia ja aktiviteetteja kaikkialla maailmassa, neuvovat ravintoloita ja tarjoavat sisustussuunnittelua.

Vuonna 2012 he avasivat ravintola Askin. Ask oli pieni ja intiimi, 22-paikkainen ravintola Kruununhaan mukavalla alueella. Ask tarjosi 17 annoksen maistelumenun huolellisesti valitulla juomavalikoimalla. Tuotteet hankittiin pienistä paikallisista kaupoista sekä luomu- ja biodynaamisilta tiloilta. Elokuussa 2019 Filip ja Linda päättivät sulkea Askin.

Vuonna 2015 Filip ja Linda tuottivat 13-osaisen ruokaohjelman nimeltä Från Jord till Bord (Maalta pöytään). Tämä tv-ohjelma on esitetty Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa vuosina 2016-2024. Ohjelma kertoo upeista paikallisista luomutuotteista ja niiden takana olevista viljelijöistä.

Vuonna 2016 Filip ja Linda avasivat toisen ravintolan.
Ravintola Jord, Askin rennompi pikkusisko, avattiin Kauppakeskus Kampissa. Jord keskittyi luomuruokaan ja -juomiin kaikille. Vuonna 2019 Jord siirtyi Kruununhakaan entiseen Askin tilaan, mutta valitettavasti se suljettiin pandemian aikana vuonna 2021.

Lyhyen tauon jälkeen Filip ja Linda avasivat kolmannen ravintolan. Sekel Bar & Restaurant, tällä kertaa keskittyen ruoan ja suomalaisen gastronomian historiaan erityisesti 1920- ja 1930-luvuilla, edelleen vahvalla kestävän kehityksen periaatteella. Menut ja viinit saivat inspiraationsa sadan vuoden takaisista tarjoiluista.

Nykyään ne löytyvät suomalaisesta ravintola Segelistä Hangossa, joka sijaitsee Hangossa. kesäpääkaupunki. Segel on yksinkertainen kesäravintola, jossa on laadukasta ruokaa ja jossa voit nauttia kaikkea kalasta ja ruokaa. ranskalaisista perunoista paikallisia tuotteita sisältävään kokin ruokalistaan. Segelillä on myös erityinen viinilista, josta löydät viinejä Aski-ravintolan vanhasta ja laajasta viinikellarista.

5/5

Dinner in the Sky® Helsinki 2024 kokonaisuudet ja hinnat

Valitse mieleisesi viidestä erilaisesta kokonaisuudesta menun ja keston mukaan
Lunch in the Sky®
168*/188
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 40 min
  • Kolmen ruokalajin lounasmenu
  • Aperitiivi ja viini sisältyvät hintaan
  • 11.00 - 16.00 välisenä aikana
  • Hinta MA-TO
Dinner in the Sky®
318*/338
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 80 min
  • Neljän ruokalajin illallinen
  • Aperitiivi, viini ja digestiivi sisältyvät hintaan
  • 17.00 - 22.00 välisenä aikana
  • Hinta MA-TO
Brunch in the Sky®
138
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 30 min
  • Kahden ruokalajin brunssi menu
  • Viini sisältyy hintaan
  • 9.30 - 11.00 välisenä aikana
Champagne in the Sky®
118
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 20 min
  • Menu koostuu pienistä herkuista
  • Samppanja sisältyy hintaan
  • 16.00 - 17.00 välisenä aikana
Cocktail in the Sky®
108
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 20 min
  • Menu koostuu pienistä suupaloista
  • Kokteili sisältyy hintaan
  • 22.30 - 00.00 välisenä aikana
Lunch in the Sky®
168*/188
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 40 min
  • Kolmen ruokalajin lounasmenu
  • Aperitiivi ja viini sisältyvät hintaan
  • 11.00 - 16.00 välisenä aikana
  • Hinta MA-TO
Dinner in the Sky®
318*/338
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 80 min
  • Neljän ruokalajin illallinen
  • Aperitiivi, viini ja digestiivi sisältyvät hintaan
  • 17.00 - 22.00 välisenä aikana
  • Hinta MA-TO
Champagne in the Sky®
118
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 20 min
  • Menu koostuu pienistä herkuista
  • Samppanja sisältyy hintaan
  • 16.00 - 17.00 välisenä aikana
Brunch in the Sky®
138
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 30 min
  • Kahden ruokalajin brunssi menu
  • Viini sisältyy hintaan
  • 9.30 - 11.00 välisenä aikana
Cocktail in the Sky®
108
kahdelle
  • Hinta kahdelle hengelle
  • Yläilmoissa 20 min
  • Menu koostuu pienistä suupaloista
  • Kokteili sisältyy hintaan
  • 22.30 - 00.00 välisenä aikana

Tärkeä tiedo

usein kysytyt kysymykset

Tärkeä tiedo

  • Vieraan pituuden pitää olla vähintään 1,4 metriä
  • Alle 18-vuotiaan vieraan seurassa pitää olla aikuinen
  • Kokemukseen voivat osallistua pyörätuolin käyttäjät ja lievästi vammaiset henkilöt
  • Alaikäisille ei tarjoilla alkoholijuomia

Hyvä tietää

  • Kysy etukäteen kasvisruuista ja ilmoita mahdollisista ruoka-allergioista
  • Juopuneilta vaikuttavat vieraat eivät turvallisuussyistä pääse Dinner in the Sky -ravintolaan
  •  Lapset eivät pääse ravintolaan ilman aikuisten seuraa
  • Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen ilmoitettua nostoaikaa
  • Jos myöhästyt, varauksesi perutaan, eikä maksua palauteta
  • Muista ottaa mukaasi varausvahvistus

Mitä ottaa mukaan?

  • Pukeudu sään mukaan
  • Muista, että 50 metrin korkeudella tuulee vähän kovempaa ja voi olla vähän kylmempää kuin maan pinnalla
  • Kun otat mukaan puhelimet ja kamerat, voit ottaa hienoja kuvia ja videoita samalla kun nautit korkeuksissa hienon päivällisen

 

 

Sää

  • Nostoja tehdään ja aterioita tarjoillaan myös sateella
  • Nostot viivästyvät tai ne perutaan ukonilmalla tai kun tuulen nopeus on yli 13 m/s
  • Nostot voidaan perua tai ne voivat viivästyä sääolojen vuoksi myös vain vähän ennen suunniteltua nostoa
  • Jos nosto perutaan, ruuat ja juomat tarjoillaan lounge-tiloissa, ja teille annetaan täyden arvon lahjakortti, jolla voitte varata kokemuksen seuraavana mahdollisena ajankohtana

Ryhmien koko

Yhteen nostoon osallistuvassa ryhmässä voi olla korkeintaan 22 henkilöä

Turvallisuus

Dinner in the Sky® on Events in the Sky -yrityksen kehittämä tuote, jonka avainsanat ovat eksklusiivisuus ja turvallisuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikkein eksklusiivisimpia kokemuksia täysin turvallisesti. Kaikki tuotteemme täyttävät saksalaisen standardin DIN 4112 vaatimukset. Tuotteet on suunniteltu Rheinland TÜV -tarkastuslaitoksen valvonnassa. Tämä paneutuminen turvallisuuteen on luultavasti yksi niistä syistä, joiden vuoksi Dinner in the Sky® toimii nykyisin yli 40 maassa ja miksi se on saanut viralliset luvat kaikkein vaativimmissa maissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa jne.

 
5/5

Dinner in the Sky® in media

The experience recognised by leaders