Michelin-tähdet 2012-2019
Bib Gourmand ja Green Star 2016-2021
Michelin-oppaan suosittelema - 2022-2024
Filip aloitti ammatillisen uransa 16-vuotiaana, jolloin hän opiskeli ravintolakoulussa. Valmistumisen jälkeen vuonna 1999 hän muutti ulkomaille. Filip hankki kokemusta useissa tunnetuissa ravintoloissa ympäri maailmaa, erityisesti Euroopassa. Tällaisia ovat esimerkiksi Edsbackan Krog (2 Michelin-tähteä) Ruotsissa sekä Comerc24 (1 Michelin-tähti) ja El Bulli (3 Michelin-tähteä) Espanjassa. Merkittävin Filipin ulkomailla tekemä työ oli 5 vuotta kokkina Spisissä, Gourmet (1 Michelin-tähti) Oslossa.
Filip Langhoff syntyi vuonna 1980 Suomessa. Jo pienenä lapsena yksi Filipin lempipuuhista oli kerätä yrttejä ja marjoja isoäitinsä puutarhasta tai kävellä metsässä. Vuosien varrella hän on matkustanut ympäri maailmaa aina ruoka keskipisteenä. Vuonna 2007 hän meni naimisiin viiniasiantuntija Linda Stenman-Langhoffin kanssa. Tässä voimaparissa Filip vastaa ruoasta ja Linda kaikesta muusta.
Kun hän sai tarjouksen Chez Dominiquen (2 Michelin-tähteä) keittiömestarin paikasta, Filip päätti muuttaa takaisin Suomeen perheensä kanssa.
Vuosina 2008 ja 2009 Filip edusti Suomea arvostetussa Bocuse d’Or -kilpailussa. Hän onnistui johtamaan Suomen EM-kisoissa viidenneksi ja sijoittui Lyonin finaalissa vuonna 2009 sijalle 11.
Vuodesta 2011 lähtien Filip ja Linda ovat johtaneet yhdessä Cibus by Langhoff -ravintola- ja konsultointiyritystä. Yrityksen kautta he järjestävät tapahtumia ja aktiviteetteja kaikkialla maailmassa, neuvovat ravintoloita ja tarjoavat sisustussuunnittelua.
Vuonna 2012 he avasivat ravintola Askin. Ask oli pieni ja intiimi, 22-paikkainen ravintola Kruununhaan mukavalla alueella. Ask tarjosi 17 annoksen maistelumenun huolellisesti valitulla juomavalikoimalla. Tuotteet hankittiin pienistä paikallisista kaupoista sekä luomu- ja biodynaamisilta tiloilta. Elokuussa 2019 Filip ja Linda päättivät sulkea Askin.
Vuonna 2016 Filip ja Linda avasivat toisen ravintolan.
Ravintola Jord, Askin rennompi pikkusisko, avattiin Kauppakeskus Kampissa. Jord keskittyi luomuruokaan ja -juomiin kaikille. Vuonna 2019 Jord siirtyi Kruununhakaan entiseen Askin tilaan, mutta valitettavasti se suljettiin pandemian aikana vuonna 2021.
Lyhyen tauon jälkeen Filip ja Linda avasivat kolmannen ravintolan. Sekel Bar & Restaurant, tällä kertaa keskittyen ruoan ja suomalaisen gastronomian historiaan erityisesti 1920- ja 1930-luvuilla, edelleen vahvalla kestävän kehityksen periaatteella. Menut ja viinit saivat inspiraationsa sadan vuoden takaisista tarjoiluista.
Nykyään ne löytyvät suomalaisesta ravintola Segelistä Hangossa, joka sijaitsee Hangossa. kesäpääkaupunki. Segel on yksinkertainen kesäravintola, jossa on laadukasta ruokaa ja jossa voit nauttia kaikkea kalasta ja ruokaa. ranskalaisista perunoista paikallisia tuotteita sisältävään kokin ruokalistaan. Segelillä on myös erityinen viinilista, josta löydät viinejä Aski-ravintolan vanhasta ja laajasta viinikellarista.
Yhteen nostoon osallistuvassa ryhmässä voi olla korkeintaan 22 henkilöä
Dinner in the Sky® on Events in the Sky -yrityksen kehittämä tuote, jonka avainsanat ovat eksklusiivisuus ja turvallisuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikkein eksklusiivisimpia kokemuksia täysin turvallisesti. Kaikki tuotteemme täyttävät saksalaisen standardin DIN 4112 vaatimukset. Tuotteet on suunniteltu Rheinland TÜV -tarkastuslaitoksen valvonnassa. Tämä paneutuminen turvallisuuteen on luultavasti yksi niistä syistä, joiden vuoksi Dinner in the Sky® toimii nykyisin yli 40 maassa ja miksi se on saanut viralliset luvat kaikkein vaativimmissa maissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Etelä-Afrikassa jne.
Käytämme evästeitä (cookies) sivustomme kehittämiseksi ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä löydät tietosuojakäytännöstämme.